CHEMERONG ADVENTURE (part 5)

kepuasan ketika berada di puncak....



hampir sampai ke kawasan perkhemahan hari ke 2 dan air terjun yang best.....


lihatlah keindahan air terjun yang tidak terkira ini....


mandi sakan.....


aktiviti yang best.....

CHEMERONG ADVENTURE (part 4)





penyokong Argentina yang hampa apabila kalah kepada Jerman 4-0


kegembiraan penyokong Jerman dan berpanjangan sepanjang perjalanan



hampir ke puncak...


keindahan alam sepanjang perjalanan....


minuman kegembiraan apabila sampai di puncak....

CHEMERONG ADVENTURE (part 3)

hari ke 2...get ready nak bertolak



sepanjang perjalanan hari ke -2


masing2 posing walupun sebelum tu dah terbaring...he..he..

CHEMERONG ADVENTURE (part 2)

sampai di tempat perkhemahan


memasang tempat berteduh dalam keadaan hujan


para tukang masak menyediakan makan malam...sejuk sbb hujan lebat tambah lapar....tp menu superb.....Nasi Briyani, Ayam Masak Merah, Acar Mentah...pergh....siap leh tambah lg....sapa nak bg makan nasi Briyani dlm hutan....

sarapan pagi yang penuh khasiat....Nasi Lemak, Sambal Tumis, Telur Rebus......
syahdu makan tu.....


masing2 membasuh bekas makanan walaupun kat umah x pernah membasuh...kui..kui...

CHEMERONG ADVENTURE



Trip ni merupakan trip yg pertama selepas aku berehat panajng kerana 'accident' dan keadaan kaki yang kurang memberangsangkan...tp trip ni mmg best....santai jer...tp ade jgk bab yg x santai...biase la tu....yg paling superb...dia punya air terjun la.....the best setakat ni....citer banyak pun x guna pasal x tergambar ngan kata2 punya...kui..kui...tgk sendiri la gambar2 tu....he..he...


HAPPY BIRTHDAY TO YOU....


TO:

NIK FARAH NIK MOHAMED
12 October 2010

NIK DIAN AAQILA BT JOHANIS
13 October 2010

HARI RAYA AT NEW CASTLE



Tahun 2010 aku n family beraya di New Castle (Kota Bharu)....sambutan mcm biasa...agak meriah gak...walaupun ni tahun pertama kami meraikannya tanpa ayah mertuaku yang telah kembali ke rahmatullah pada Mac 2010 yang lalu...
Tahun ni agak banyak dugaan yang menduga liku2 kehidupan kami sekeluarga...tapi Alhamdulillah ...semuany kami tempuhio dengan tabah dan dengan penuh redha...

Followers

Search This Blog

Loading...